Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Дуги Уайт от „Voices of Rainbow“ кани феновете си за концерта в Ямбол на 5 юни

Дуги Уайт от „Voices of Rainbow“ кани феновете си за концерта в Ямбол на 5 юни

25.05.2017 г.; 1312
Автор: Пресцентър

„Ще свирим на Бирфеста Ямбол на 5 юни с моя добър приятел Греъм Бонит и с едни невероятни музиканти ще направим само избрани песни на Рейнбоу, които знам, че много обичате в България“. Това заявява във видеообръщение към българските фенове Дуги Уайт, който през 1994-1997 е част от състава на любимата на поколения меломани британска рок банда. Шотландският рок певец има зад гърба си солидна кариера, включително като вокалист на групата „Райзинг Форс“ на Ингви Малмстийн и като соло вокалист в световното турне на Джон Лорд през 2009 г.

Греъм Бонит пък е повикан в Рейнбоу през 1979 г., за да завърши петия албум на групата „Down to Earth“. Хитове от този му период са "Since You Been Gone" и "All Night Long". През 1983 г. Греъм Бонит основава група Алкатраз, където участва също Ингви Малмстийн.

Сега двамата вокалисти на легендарната група – Греъм Бонит и Дуги Уайт, се събират, за да реализират музикалния проект “VOICES OF RAINBOW” („Гласовете на Рейнбоу“), който ще видим на живо в Ямбол на 5 юни. Началото от 20.30 часа в градския парк. Вход свободен.

Промо видеото на Дуги Уайт е качено на Фейсбук страницата на рок звездата.

Линк с видео обръщението на Дуги Уайт, преведено на български със субтитри, е достъпен и през сайта на община Ямбол, в банера „Денят на Ямбол“.

Концертът на „Гласовете на Рейнбоу“ (5 юни), както и на Боби Кимбъл (Тото) – на 2 юни са част от празничната програма, посветена на Деня на Ямбол и се реализират с медийното партньорство на „Радио 1 Рок“ и „Z-Rock“.

Файлове към новината

Дуги Уайт - видео [1.41 MB]