Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Втори детски конкурс за рисунка под надслов „Моята ЕДЕН дестинация в България“

Втори детски конкурс за рисунка под надслов „Моята ЕДЕН дестинация в България“

09.10.2018 г.; 407
Автор: Пресцентър

Ямбол е сред 17-те ЕДЕН дестинации от България, чиито забележителности и атракции могат да бъдат тема на рисунките на деца на възраст от 7 до 14 години за участие в обявения от Министерството на туризма конкурс за рисунка под надслов „Моята ЕДЕН дестинация в България“.

Инициативата е по повод Световния ден на туризма и с оглед изпълнението на проект „Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН в България – III издание, финансиран по програма COSME 2014 -2020 г. на ЕС, изпълняван от Министерството на туризма.

Темите на ученическите рисунки задължително трябва да са свързани с една от българските ЕДЕН дестинации - Ямбол, Драгоман, Ардино, Чавдар, Мездра, Силистра, Луковит, Сандански, Кюстендил, Белоградчик, Белица, Сапарева баня, Каварна, Враца, Странджа, Казанлък и Кърджали. Творбите следва да представят гледната точка на авторите към забележителностите и атракциите, намиращи се на територията на избраната от тях ЕДЕН дестинация (природни, културни, исторически обекти, обичаи, бит, събития, фестивали и др.).

Рисунки на участниците се приемат до 27.11.2018 г. включително на адреса на Министерство на туризма в гр. София, ул. „Съборна“ №1. Резултатите ще бъдат обявени до 31.12.2018 г.

 

Файлове към новината

Общи условия за участие в конкурса ЕДЕН 3.pdf [321 KB]

Декларация за съгласие образец ЕДЕН 3.docx [54.0 KB]