Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Кметът на Ямбол поощри млади ямболски спортисти

Кметът на Ямбол поощри млади ямболски спортисти

27.02.2019 г.; 318
Автор: Пресцентър

Кметът на Ямбол Георги Славов се срещна с баскетболния отбор за момчета до 12-годишна възраст на „Тунджа“ Ямбол. Той поздрави младите баскетболисти за постигнат успех на престижно състезание и обяви, че Община Ямбол ще им предостави като награда възможност да посетят спортно-подготвителен лагер.

Младите баскетболни таланти спечелиха турнир от Балканската младежка баскетболна лига. Тимът на Румен Шопов и Здравко Янчев победи на финала Левски с 48-25 и завърши турнира без нито една загуба. Турнирът се проведе от 15 до 17 февруари в зала „Георги Христов“ в Ботевград. В него участваха четири български отбора и два македонски.

„Винаги ми е било изключително приятно да награждавам нашите даровити деца, независимо в каква област се развиват. Благодаря на всички вас и на Вашите треньори, че прославяте името на Ямбол. С този малък жест днес искаме да покажем, че младите хора са богатството на града и всеки техен успех трябва да бъде поощряван. Пожелавам Ви да бъдете здрави и да работите и занапред със същия този спортен хъс, за да ни радвате с много нови титли и още повече успехи“, заяви по време на срещата с младите спортисти кметът на Ямбол Георги Славов.

https://www.youtube.com class="aligncenter">