Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Временно се затваря за движение участък от ул. „К. Иречек“ в Ямбол

Временно се затваря за движение участък от ул. „К. Иречек“ в Ямбол

10.10.2019 г.; 162
Автор: Пресцентър

Във връзка с ремонтните дейности по изграждане на главен канализационен колектор ІХ в Ямбол, от днес временно се затваря за движение част от ул. „Константин Иречек“ край реката. Зоната, в която се спира преминаването на моторни превозни средства, е в отсечката между ул. „Волга“ и входа към парка до централния пешеходен мост. Ограничението е въведено по повод извършвана работа по водопровода, минаващ по трасето на канализационната тръба.

От 14 октомври, понеделник, започва работа и по ул. „Арда“. Движението ще бъде спряно в участъка от пресечката с ул. „Тунджа“ до района на Областно пътно управление до бул. „Д. Благоев“.

Ремонтните дейности са за реконструкция на главен колектор ІХ и водопровод по трасето, в рамките на проект „Интегриран проект за водния цикъл на гр. Ямбол – изграждане на ГПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол – втора фаза”. Проектът се реализира по Оперативна програма „Околна среда 2014 – 2020 г.”