Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Зам.-кметът на община Ямбол Надя Данкинова ще бъде модератор на кръгла маса на тема „Трудните решения за общинските бюджети 2011”

Зам.-кметът на община Ямбол Надя Данкинова ще бъде модератор на кръгла маса на тема „Трудните решения за общинските бюджети 2011”

03.01.2011 г.; 1374
Автор: Красимир Костов

В дискусията ще участва директорът на Дирекция „Бюджет и Финанси” – Катя Петкова, както и водещи общински финансисти и представители на Сметна палата. Събитието е в рамките на традиционното обучение за подготовка на общинските бюджети, което се организира ежегодно от Националното сдружение на общините съвместно с министерството на финансите. Срещата ще се проведе на 7 и 8 януари в София. След лекторите ще бъде зам.-министърът на финансите Владислав Горанов. Акцентите в програмата са насочени към промените в данъчните закони и отражението им върху общинските бюджети, методология на план сметката за такса битови отпадъци, как да се определя размера на туристическия данък.