Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Общо 120 пенсионирани служители от системата на транспорта в Ямбол ще получат обедно хранене в рамките на един месец

Общо 120 пенсионирани служители от системата на транспорта в Ямбол ще получат обедно хранене в рамките на един месец

17.01.2011 г.; 1361
Автор: Красимир Костов

Общо 120 пенсионирани служители от системата на транспорта в Ямбол ще получат обедно хранене в рамките на един месец. Инициативата е по проекта за Социална кухня, финансиран от Държавно предприятие „Ръководство на въздушното движение”. Проектът е под патронажа на министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Александър Цветков, като Ямбол е включен в първия етап, заедно с четирите най-големи града в България – София, Пловдив, Варна и Бургас.

В проекта бе предвидено в столицата дневно да бъде организирано хранене за 120 души, а в останалите градове, сред които и Ямбол – за по 40 души, с продължителност три месеца. Поради големия интерес в Ямбол, е взето решение всички 120 подали заявление, които отговарят на изискванията, да получат топъл обяд в продължение на месец.

Социалната кухня в Ямбол ще бъде организирана в пицария „Медичи”, в централната градска част, като ще стартира на 24 януари