Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Наградиха победителите в конкурси, посветени на Международния ден за борба с наркотиците

Наградиха победителите в конкурси, посветени на Международния ден за борба с наркотиците

26.06.2018 г.; 621
Автор: Пресцентър

На специална церемония днес бяха наградени победителите в конкурса за мултимедийна презентация на тема „Наркотиците не са моят свят“. Отличия получиха и най-добрите в конкурса за рисунка на тема „За да има и Утре!“. Раздадени бяха награди на родители, взели участие в анкетата „За Вас, родители“. Тя бе разпространена сред ученици от 7 и 8 клас от училищата в нашия град. В кампанията "За да има утре" се включиха над 500 ученици и родители.

Организатори на инициативите са община Ямбол, Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно информационен център за борба с наркоманиите,със съдействието на Комплекс за социални услуги за деца и възрастни, Регионално управление на образованието, Детска педагогическа стая към РУ на МВР-Ямбол, Младежки дом „Георги Братанов“ и Мото-клуб „The Riders"