Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Звездите на „Джипси Кингс“ със специално обръщение към феновете за концерта на 16 юни в Ямбол

Звездите на „Джипси Кингс“ със специално обръщение към феновете за концерта на 16 юни в Ямбол

09.05.2019 г.; 768
Автор: Пресцентър

„Скъпи приятели, ще се видим на 16 юни в Ямбол, България, за да направим една изключителна Джипси фиеста! Viva la musica!“ С тези думи основателите на „Джипси Кингс“ - Канут Рейес, Пол Рейес и Чико Бучики се обръщат в специално изявление към родните фенове по повод предстоящия концерт.

На 16 юни, неделя, топ-музикантите, обединени във формата „Original Gypsies“ ще взривят площада на Ямбол с безплатен концерт по повод празника на града. Почитателите на фламенко, салса и поп музиката ще имат възможността да чуят легендарните „Bamboleo", „Djobi Djoba", „Volare", „Un Amor" и още много горещи хитове. Повече от 17 световни изпълнители ще се качат на сцената в Ямбол за истинско музикално пиршество с много емоции и танц.

Това е първият за България подобен концерт с участието на трима от създателите на групата или както сами се наричат „старите и исторически „Джипси Кингс“. Събитието е кулминацията на празниците, посветени на Деня на Ямбол и е с вход свободен за жителите и гостите на града.

Видеото с поканата към феновете може да бъде видяно тук (в прикачения към новината файл), както и на банера Денят на Ямбол.

Файлове към новината

video_Pokana kum fenovete.mp4 [1.28 MB]