Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Ямбол през погледа на легендите от

Ямбол през погледа на легендите от

08.07.2019 г.; 507
Автор: Пресцентър

Сърдечно видео послание – поздрав за Ямбол и неговите жители изпратиха от мениджмънта на Original Gypsies („Джипси Кингс“) като отзвук от концерта им на 16 юни в града. „Изпащам ви малък подарък – кратък видео клип за нашето посещение във вашия прекрасен град“, казва в обръщението си мениджърът на групата Руди Ледерман. Швейцарецът организира изявите на фламенко кралете още от самото създаване на „Джипси Кингс“, като сега продължава да менажира концертите и турнетата на Чико Бучики, Канут и Пол Рейес – трима от основателите на легендарната група, обединени в новото име Original Gypsies.

Клипът представя емоционални моменти от концерта, събрал над 20 000 души на площада в Ямбол, също и любопитни кадри от идването им в града. Своеобразният подарък е жест на признание за топлото посрещане, прекрасния концерт и добрата организация на събитието. Автор на видеото е френският фотограф и оператор Тиери Валтиер, който засне на място в Ямбол и специална фото сесия на Тракийския и античен град „Кабиле“, впечатлен от руините на древното селище.

Клипът може да бъде видян на сайта на община Ямбол: www.yambol.bg .

Файлове към новината

Klip_pozdrav za Yambol.mp4 [26.4 MB]