Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦАО, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Информационна кампания „Моята безопасност“ за учениците от 1 и 2 клас

Информационна кампания „Моята безопасност“ за учениците от 1 и 2 клас

04.10.2019 г.; 315
Автор: Пресцентър

За поредна година Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Ямбол (МКБППМН) организира и проведе информационната кампания на тема „Моята безопасност“.

В началото на учебната година членове на Комисията и обществени възпитатели към нея запознаха всички ученици от 1 и 2 класове от началните и основни училища на територията на община Ямбол с основните правила за безопасност на улицата и при пътуване в превозно средство, как да се държат, когато са сами или при среща с непознати. В кампанията се включиха и част от доброволците „Приятел на МКБППМН“. В края на полезната беседа всяко дете получи учебна програма, книгоразделител с основните правила за безопасност и дипляна, чийто основен адресат са родителите, тъй като изграждането на навици за безопасно поведение на улицата е преди всичко споделена отговорност на семейството, учителите и водачите на МПС.

Файлове към новината

01.jpg [217 KB]