Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Подобрена е пропускливостта на две ключови кръстовища в Ямбол

Подобрена е пропускливостта на две ключови кръстовища в Ямбол

23.10.2019 г.; 297
Автор: Пресцентър

От днес е въведена промяна в режима на светофарните уредби на две възлови кръстовища в Ямбол с цел облекчаване на трафика в сутрешните часове. Промяна е въведена на кръстовището при бившата Зъболекарска поликлиника и това до „ХЕС“. От по-добрата пропускливост ще се възползват водачите, предприемащи ляв завой – от ул. „Жорж Папазов“ и ул. „Бузлуджа“ към бул. „Д. Благоев“ – в посока индустриална зона. Същото важи и за завиващите наляво от ул. „Ямболен“ откъм Търговия на едро към бул. „Европа“ и западната промишлена зона. Облекчението се въвежда за сутрешните пикови часове между 07.00 – 08.00 за кръстовището при зъболекарска поликлиника и в периода 07.00 – 08.30 – за кръстовището при „ХЕС“.

Направените промени са част от мерките, предприети в последните години за регулирането на най-оживените кръстовища в Ямбол с цел улесняване пропускливостта на автомобилите в пиковите часове сутрин и следобед.