Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦУИ, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Празнично веселие в новогодишната нощ на централния площад в Ямбол

Празнично веселие в новогодишната нощ на централния площад в Ямбол

22.12.2019 г.; 1613
Автор: Пресцентър

Много празнично настроение очаква ямболлии в новогодишната нощ. Отброяването на дванадесетия час за посрещането на Новата година е един от най-емоционалните моменти за всеки. Нека го споделим с близки и приятели на празничното тържество, организирано от община Ямбол и ОП „Туризъм и култура“ – Ямбол на централния площад в града.

Пищна заря, шампанско и любими песни ще ви заредят с още приповдигнато настроение. Новогодишният празник ще започне в 23:15 часа с изпълнения на трима млади ямболски таланти от НУФИ „Филип Кутев” гр. Котел - Николай Ганев, Габриела Минева и Хрисимир Недев. Сред участниците ще бъде и ямболската певица Радостина Узунова.

По време на програмата ще бъдат наградени и победителите от конкурса за най-красива външна коледна украса в град Ямбол.

Веднага след празничното приветствие на кмета Валентин Ревански, в първите минути от новата година ще може да се насладите на изпълненията на народната певица Пепи Христозова, която е изненадата на вечерта. Тя има огромен сценичен опит, отлично познава българския и балканския фолклор, чудесно изпълнява всяка една песен.

Нека заедно посрещнем Новата 2020 година и си пожелаем да бъде здрава и благодатна за града ни и за всеки от нас!