Република България
Община Ямбол

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НАПОМНЯ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАПЛАТИТЕ СВОИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ОБЩИНА ЯМБОЛ С ПОС-ТЕРМИНАЛ В ЦАО, КАКТО И ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ.
Вие сте тук: Начало » Ямбол посрещна 2020 година с много танци и заря

Ямбол посрещна 2020 година с много танци и заря

01.01.2020 г.; 493
Автор: Пресцентър

Хиляди ямболлии посрещнаха заедно Новата 2020 година на площадното пространство пред Общината. Точно в полунощ те се хванаха на дълго хоро. Ниските температури и дъжда не попречиха на доброто настроение на празнуващите. Специално обръщение към всички жители и гости на града отправи кметът Валентин Ревански. "От сърце Ви желая здраве, късмет и благоденствие. Нека децата ни радват с успехите си, нека родителите ни бъдат здрави. Нека семействата ни бъдат заедно! Да е мирна и благодатна новата 2020 година!", каза кметът Ревански.

Заря озари небето над Ямбол, а за всички дошли да празнуват беше осигурено шампанско. 

Присъстващите имаха възможност да се насладят на изпълненията на трима млади ямболски таланти от НУФИ „Филип Кутев” гр. Котел - Николай Ганев, Габриела Минева и Хрисимир Недев. По време на програмата бяха наградени и победителите от конкурса за най-красива външна коледна украса в град Ямбол. Празничното настроение бе допълнено и от ямболската певица Радостина Узунова.  Изненадата на вечерта бе любимата народна певица Пепи Христозова.

Сред дошлите да празнуват на площада бяха и заместник-кметовете Енчо Керязов и Михаил Керемидчиев.