Общинска администрация Ямбол Република България

Анкета до гражданите на Ямбол за поставянето на 55-метров пилон с българското знаме

| Автор: Пресцентър

012.jpg

Община Ямбол организира анкета и призовава гражданите да участват в нея, за да изразят мнението си относно идеята за монтиране на 55-метров пилон с българското знаме на хълм Боровец.
Позицията, която Община Ямбол предлага, е на самия връх, за да се вижда националният трибагреник отвсякъде на километри, включително и от магистралния път, който минава в близост до града.
Избраният пилон е с височина 55 метра. За сравнение - телевизионната кула на хълм Боровец е висока 52 метра. Има вероятност пилонът да бъде най-високият (засега), монтиран в страната.
Пилонът е горещо поцинкован и прахово боядисан в сив цвят. Крайната цена с доставката му до Ямбол е 65 000 лева. Пространството около националния трибагреник ще бъде облагородено, допълнително ще бъде монтирана паркова мебел.

Желанието на Община Ямбол да се допита до жителите на града е продиктувано от факта, че този проект е дългосрочен за поколения ямболци и ще бъде видим за много хора от страната и чужбина. Знамето ще остане за идните поколения. Затова за нас е важно Вашето мнение!
Примерна снимка на проекта е публикувана на официалната страница на Община Ямбол във фейсбук: https://www.facebook.com/yambolofficial
Ако подкрепяте идеята – отбележете в страницата на община Ямбол, че харесвате публикацията с „харесвам“(like), ако не одобрявате предложението - отбележете с „гневен“ емотикон (angry).
Община Ямбол предварително благодари на всички, които ще изразят своето мнение!

Полезни връзки


Банери ➲