Общинска администрация Ямбол Република България

Детските градини през лятото

| Автор: Пресцентър

e1/e1fa266d54d6f4c086d780f8bfb1a438.jpg

Детските ясли и градини в Ямбол работят вече на нов режим през летния период. Графикът е съобразен със степента на посещаемост през ваканционния сезон. За периодите, в които отделни детски заведения няма да работят, на родителите е предложена алтернатива.

Детска ясла „Мечо Пух“ няма да работи през август, през юли ще бъде затворена детска ясла „Щурче“.

През юли и август ДГ „Радост” ще бъде работи съответно с по три и с по две сборни групи.

За времето от 1 до 23 юли ДГ „Пламъче“ ще работи с общо 5 групи. За периода 24 юли-4 август градината няма да работи, поради профилактика на кухненския блок. Като алтернатива за обгрижване на децата през този период е предложена ДГ „Валентина“. От 7 до 28 август ДГ „Пламъче“ ще работи с общо 4 групи.

През юли ДГ „Валентина“ ще функционира с четири групи за деца от 3 до 7 години и две групи за деца от 10 месеца до 3 години, а от 7 до 18 август детското заведение няма да работи. Като алтернатива е предложена за ползване ДГ „Пламъче“. За периода от 1 до 4 август и от 21 до 31 август ДГ „Валентина“ ще работи с три групи.

В ДГ „Свобода“ през юли ще бъде затворена втората сграда, във филиала ще функционират две групи, а в централната сграда - четири сборни групи. През август централната сграда ще бъде затворена, а във втората сграда ще работят 7 групи. През август месец филиалът ще бъде затворен.

През юли ДГ „Щастливо детство“ ще работи със шест групи, а от 1 до 25 август ще се приемат деца в две дежурни групи в централна сграда.

ДГ „Слънце“ ще бъде затворена от 3 до 14 юли поради ремонт на кухненския блок. Предложената алтернатива за този период е ДГ „Радост“. От 17 до 30 юли и през целия месец август градината ще работи с четири сборни групи.

С пет сборни групи ще функционира ДГ „Пролет“ през юли, а през август ще има четири сборни групи.

Втората сграда на ДГ „Червената шапчица“ ще бъде затворена през юли, а в централната ще работят четири групи. От 14 до 25.08 градината няма да работи, поради ремонти в Кухненския блок, като алтернатива за обгрижване на децата е предложена ДГ „Щастливо детство”. От 28 август до 1 септември в централната сграда ще функционират три сборни групи, а втората сграда ще бъде затворена.

В ДГ „Биляна“ през юли в сграда №1 ще функционират четири сборни групи, а през август в същата сграда ще има две сборни групи. През юли и август в ДГ „Биляна“ втората сграда ще бъде затворена.


Прикачени файлове

Grafik_liato_2017_gradini i iasli.pdf [141.08kB]

Полезни връзки


Банери ➲