Общинска администрация Ямбол Република България

Дни на отворените врати по проект за популяризиране на туристически обекти в региона

| Автор: Пресцентър

default news image

Община Ямбол организира „Дни на отворените врати” по проект „Тонзос – магията на Тунджа” – маркетинг на туристическа дестинация „Тунджа – Ямбол – Стралджа – Болярово”, финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013.

На 29 и 30 октомври, от 11 часа и от 14 часа, в зала 107 на община Ямбол, ще бъде отчетен напредъкът по проекта, в който си партнират четири от общините в Ямболска област. Ще бъде представен изготвеният маршрут, преминаващ през териториите на „Тунджа”, Ямбол, Стралджа и Болярово, както и индивидуалният маршрут, изготвен специално за община Ямбол. Гостите в дните на отворени врати ще имат възможност да „обиколят” най-популярните туристически обекти на Ямболска област, събрани в рекламен филм.

Целта на инициативата е да се представи и популяризира богатото разнообразие от туристически обекти в региона. Събитието предоставя възможност ученици, граждани, представители на неправителствени организации да се запознаят по-отблизо с културно-историческите и архитектурни паметници, както и с природните забележителности, включени в маршрутите.

Полезни връзки


Банери ➲