Общинска администрация Ямбол Република България

Поздравление от кмета на Община Ямбол Валентин Ревански по повод Деня на българската община - 12 октомври

| Автор: Пресцентър | 12

011111111111111.jpg

Уважаеми съграждани,

уважаеми служители на Община Ямбол,

Поздравявам Ви с днешния празник – Ден на българската община, 12 октомври.

Нека помним, че Община Ямбол е създадена преди 151 години – през 1870 година, още преди извоюването на свободата на България. Това е факт, с който трябва да се гордеем.

Днес изказвам моята признателност към всички граждани, към моя екип и общинските съветници, които помагат в общото дело – да работим за това Ямбол да се превърне благоустроен и добър за живеене град, в който да намират реализация все повече млади хора. Имаме още много работа, но се надявам, че вървим в правилната посока. Благодаря на всички и за обективната критика. Благодаря и за разумните съвети и препоръки. Вярвам, че заедно можем да решаваме проблемите на нашия град.

Аз и моят екип, всички ние, които работим в сферата на местното самоуправление, осъзнаваме, че носим тежката отговорност за решенията си пред гражданите на Ямбол. За нас обаче това не е бреме, а възможност да работим за общото благо, за доброто на Ямбол, да заема достойно място сред градовете в България, които имаш желание да посетиш и в които искаш да живееш.

На Вас, уважаеми служители на Община Ямбол, които всеки ден загърбвате личните си грижи и проблеми, за да работите всеотдайно за хората в нашия град, пожелавам здраве, благополучие и успехи в отговорната работа.

Честит празник!

Полезни връзки


Банери ➲