Общинска администрация Ямбол Република България

Промяна в организацията на движението във връзка със строителството на канализация в кв. „Каргон”

| Автор: Пресцентър

default news image

Във връзка със стартирането на реални строителни дейности по Лот 1 на проекта за Воден цикъл на гр. Ямбол идната седмица, е съгласуван план, предвиждащ временна промяна в организацията на движението в кв. „Каргон” и ж.к. „Възраждане”, включително промяна в движението на автобусните линии в кв. „Каргон” и в к-с „Златен рог”.

Необходимостта от ползване на обходни маршрути в отделните етапи от строителството на канализацията в кв. „Каргон”, както и променения маршрут на автобусните линии с номера 2, 20 и 18-К са определени в две кметски заповеди.

Отделно, със заповед на директора на Областно пътно управление, се въвежда временна организация на движението на участък от републиканската пътна мрежа – по ул. „Ат. Кратунов”, ул. П.К. Яворов”, ул. „Клокотница” и ул. Г. Шейтанов”.

Изготвеният план важи за целия период на изпълнение на обект „Интегриран проект за воден цикъл на гр. Ямбол – разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол”. Промените ще бъдат прилагани поетапно през следващите месеци, съобразно работата на фирмата изпълнител на обекта „АТС ВиК” ДЗЗД. Конкретните улици, по които ще се работи и въвеждането на съответната промяна в организацията на движението, ще бъдат предварително оповестявани на гражданите.

Съгласно и трите заповеди, фирмата – строител има задължение да постави необходимата вертикална сигнализация по затворените участъци, включително и обозначаване на временните спирки.

Полезни връзки


Банери ➲