Общинска администрация Ямбол Република България

Стартира общественото допитване за подготовката на проектобюджета за 2019 г.

| Автор: Пресцентър

7f/7f3b10b5cb96de7abf003cedea86fae3.jpg

Община Ямбол стартира обществено допитване във връзка с подготовката на проекта за бюджет за 2019 г. Граждани, представители на институции, на бизнеса, неправителствени организации имат възможност за дадат своите предложения, препоръки или да споделят мнение относно мерки и дейности, които да залегнат в основния финансов документ на общината за идната година.

Предложенията могат да бъдат подавани в специалната урна, поставена в Центъра за услуги и информация на партерния етаж на общината. Предложения могат да се подават и по електронен път директно на интернет страницата на община Ямбол: www.yambol.bg, по електронна поща на адрес yambol@yambol.bg, както и чрез Фейсбук страницата на общината.

Кампанията ще продължи до 23 ноември 2018 г.Това е единадесетото поред допитване до гражданите, инициирано от кмета Георги Славов. Целта е подготвеният проект за бюджет да отговаря в максимална степен на очакванията на жителите на града.

Допитването за проектобюджета и последващата кампания за информиране на гражданите за основните приоритети и обекти, включени във вече одобрената бюджетна рамка са двата основни инструмента за гарантиране на максимална публичност и прозрачност при формирането и управлението на местните финанси.

Полезни връзки


Банери ➲