Общинска администрация Ямбол Република България

Традиционният футболен турнир за купата на "Професор Нойков" се проведе в Ямбол

| Автор: Пресцентър

01.jpg

Седем отбора се включиха в традиционния футболен турнир за купата на „Професор Нойков“. Той се проведе под патронажа на Община Ямбол в спортен комплекс „Тунджа“.

Спортната проява се организира от Начално училище „Професор Нойков“, а на нея присъстваха заместник-кметът на община Ямбол Енчо Керязов и директорът на учебното заведение Димитър Димитров, които наградиха и победителите.

Състезанието премина много добре. За съдийството отговаряха рефери, назначени от Окръжния съвет на Българския футболен съюз.

Първата позиция бе спечелена от възпитаниците на символичните домакини от Начално училище „Професор Нойков“, второто място остана за техните връстници от Основно училище „П. Р. Славейков“, а трети се нареди отборът на Начално училище „Св. Св. Кирил и Методий“.

Освен купите за призовите места, организаторите връчиха статуетки за най-добре представил се вратар, голмайстор и най-полезен играч и други награди.

Михаил Мишев от Основно училище „П. Р. Славейков“ получи наградата за най-добър реализатор, Росен Зидаров от Начално училище „Професор Нойков“ - за най-добър играч, а неговият съотборник Давид Герджиков - за най-добър вратар.

Полезни връзки


Банери ➲