Общинска администрация Ямбол Република България

Временна промяна в маршрутите на автобуси №2, №13, № 20 и № 25

| Автор: Пресцентър

default news image

От 28 септември, понеделник, се въвежда временна промяна в движението на автобусни линии №2, №13, № 20 и № 25 в участъка от маршрутите им в кв. „Каргон“. Изменението е със заповед на и. д. кмет на община Ямбол Красимира Петрова - РД/02-00782 от 24.09.2015 г. и е във връзка с дейностите по обект „Интегриран проект за водния цикъл на град Ямбол – разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол“.

Временната промяна на маршрутните разписания е продиктувана от необходимостта от затваряне на ул. „Ат. Кратунов“ от кръстовището с ул. „П. К. Яворов“ до моста при руския пазар и във връзка с възстановената пътната настилка по ул. „Битоля“, по ул. „Д-р Кръстев“ от пл. „Страшимир Кринчев“ до кръстовището с ул. „Индже войвода“, както и по ул. „Индже войвода“ на север от кръстовището с ул. „Д-р Кръстев“.

Промяната в маршрута на автобусни линии №2, №13, № 20 и № 25 е както следва:

-автобуси по линия №2 от ул. „Ат. Кратунов“ на кръстовището завиват наляво по ул. „Ж. Андреев“, продължават до пл. „Стр. Кринчев“, продължават по ул. „Д-р Кръстев“ до ул. „Индже войвода“, по ул. „Руен“, завиват наляво по ул. „Охрид“ до обръщалото на бившия Месокомбинат „Родопа“, продължават по ул. „Битоля“ и на кръстовището с ул. „Индже войвода“ завиват надясно и продължават по нея.

- автобуси по линии №13 от ул. „Ат. Кратунов“ на кръстовището завиват наляво по ул. „Ж. Андреев“, продължават до пл. „Стр. Кринчев“, продължават по ул. „Д-р Кръстев“ до ул. „Индже войвода“, завиват наляво и продължават по нея.

- автобуси по линия №20 от ул. „Ямболен“ завиват по моста за Търговията, продължават по ул. „Крайречна улица“ и на кръстовището с ул. „Дружба“ завиват наляво и продължават по нея, на Каргонския мост завиват по ул. „Индже войвода“, завиват по ул. „Ат. Кратунов“, и на кръстовището с ул. „Ж. Андреев“ завиват наляво, продължават до пл. „Стр. Кринчев“, продължават по ул. „Д-р Кръстев“ до ул. „Индже войвода“, завиват наляво и продължават по нея.

- автобуси по линия №25 след спирка „Д. Дебелянов“ автобусите продължават по ул. „Дружба“, надясно по ул. „Крайречна улица“ завиват по моста за Търговията в посока ул. „Ямболен“ и от там продължават по маршрута си.

Пълният текст на заповедта е качен на сайта на община Ямбол, в рубриката „Актуално“.


Прикачени файлове

SKMBT_28315092415540.pdf [70.03kB]

Полезни връзки


Банери ➲