Общинска администрация Ямбол Република България

Временна промяна в маршрутите на автобуси №20 и №18к

| Автор: Пресцентър

default news image

От 20 август, четвъртък, се въвежда временна промяна в движението на автобусни линии № 18к и №20 в участъка от маршрута им в к-с „Златен рог“. Изменението е свързано със строително-монтажните дейности, извършвани в района по обект „Интегриран проект за водния цикъл на град Ямбол – разширение и реконструкция на канализационната и водопроводна мрежа на гр. Ямбол“. Работите засягат участък от крайречен път в ж.к. „Златен рог“ от ТИИЦ до ул. „В. Търново“.

Съгласно издадената заповед на кмета на Ямбол РД/02-00709/18.08.2015г., промяната в маршрута на автобусни линии № 18к и №20 е както следва: автобусите по линия №20 от Крайречен път при ТИИЦ завиват наляво, автобус № 18к обръща при ТИИЦ – движат се по ул. „Дружба“ - после надясно по улицата, източно от к-с „Зл. рог“ - при ГПЧЕ „В. Карагьозов“ завиват наляво и продължават по ул. „В. Търново“ – след което завиват надясно по ул. „Ат. Кратунов“ – спират на обръщалото в края на к-с „Златен рог“, връщат се обратно по ул. „Ат. Кратунов“ и продължават по маршрута си в кв. „Каргон“.

Обособени са две временни спирки: при ТИИЦ за автобус №20 и за двата автобуса до ГПЧЕ „В. Карагьозов“.

Пълният текст на заповедта и схема с указана промяната в маршрутите са качени на сайта на община Ямбол в рубриката Актуално.


Прикачени файлове

RD02-00709 18.08.2015.pdf [77.15kB]

Полезни връзки


Банери ➲