Общинска администрация Ямбол Република България

Ямбол посреща Симфомания

| Автор: Пресцентър

85/85b0f341099ba3eff63870ab2dbd3f7c.jpg

Една от най-популярните джаз-певици в България - Хилда Казасян ще гостува на ямболска сцена в Градския парк. Концертът ще бъде на 7 октомври 2015 г., сряда, от 18:30ч. на открито, до фонтана в Градския парк.

Концертът се реализира като част от проект “Симфомания“ и с подкрепата на община Ямбол. Заедно с Хилда Казасян, на сцената ще бъдат още музикантите Христо Йоцов, Борислав Йоцов, Нено Илиев, Милен Кукошаров и Младежка филхармония "София".

„Симфомания“ е арт продукция за популяризиране и възраждане на интереса към класическата, симфонична и джаз музика сред възможно най-широк кръг слушатели. Музикалната програмата включва, както авторски произведения, така и образци от световни класически автори, аранжирани специално за проекта. Програмата съчетава симфонична, джаз, етно и фолклорна музика. „Симфомания“ насърчава развитието и реализирането на проекти между млади и утвърдени изпълнители и творци, съчетаването на популярни и недотам популярни жанрове музика, което оживява произведенията.

Полезни връзки


Банери ➲