Общинска администрация Ямбол Република България

Кмет

Валентин Ревански е роден на 25 май 1972 г. в град Ямбол.

Общественик, предприемач с богат административен опит, преди встъпването си в длъжност е създал стотици работни места в Ямбол и областта.
С лични средства е помагал на десетки нуждаещи се в цялата страна.
Един от най-големите дарители за Църковни храмове в Ямбол и областта.

Два поредни мандата е бил президент на БК "Тунджа" Ямбол. През тези години мъжкият отбор на Ямбол постигна на два пъти бронзови медали от елитното първенство на България. В този период силно се представиха и детско-юношеските формации на клуба.

И днес продължава да помага и на други спортни клубове, сред които по лека атлетика, тенис на маса, бокс, спортни танци и др. Влага лични средства и в благоустрояването на обществени терени в Ямбол – площадки за отдих на деца и възрастни и др.

Основен дарител и на фондацията на Енчо Керязов, подпомагаща и награждаваща българските деца таланти, както в сферата на изкуствата и образованието, така и сферата на спорта.

Висшето си образование завършва в Колеж по мениджмънт, търговия и маркетинг в град София.
Семеен, с две деца.

Приемните дни на кмета се осъществяват всеки първи вторник на месеца.
При непредвидени обстоятелства, подалите заявление за прием се уведомяват предварително.

- Записването става в Центъра за услуги и информация в Община Ямбол.
- Тези, които не могат да бъдат записани в рамките на един приемен ден, ще бъдат записани за следващия.
- При записване гражданите трябва да съобщават въпроса, който искат да поставят и да предоставят писмени документи по проблема, ако е необходимо и/или разполагат с такива.
- Кметът може да прецени, че поставеният въпрос е от компетентността на неговите заместници и да насочи гражданите за среща със съответния заместник-кмет или директор на дирекция.
- Записването във връзка с назначаване на работа не се препоръчва. Всички свободни работни места в общинската администрация се обявяват на интернет страницата на Община Ямбол.
- Граждани, които вече са получили отговор от кмета на поставен от тях въпрос, не следва да бъдат записвани за приемен ден на кмета по същия въпрос.

Полезни връзки


Банери ➲